Streamlight TLR-1 Game Spotter Wapenlamp met afstandsschakelaar

Streamlight TLR-1 Game Spotter Wapenlamp met afstandsschakelaar

Streamlight TLR-1 Game Spotter Wapenlamp met afstandsschakelaar

€ 312,79
1-2 werkdagen
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710006

Streamlight TLR-1 Game Spotter Wapenlamp met afstandsschakelaar - De TLR-1 Game Spotter is een lichte en compacte wapenlamp van Streamlight met de nieuwste schokbestendige LED technologie. Deze versie is uitgevoerd met een groene LED voor het behoud van het nachtzicht en om het wild niet te laten schrikken. Hij is dan ook geschikt als geweerlamp maar kan ook op een handvuurwapen gebruikt worden. De railklem is zodanig ontworpen om de lamp snel en veilig met één hand te bevestigen of los te maken. Hij past op een breed scala van handvuurwapens en kan rechtsreeks gemonteerd worden op wapens met een Glock stijl rail of een Picatinny rail volgens de MIL-STD-1913 standaard en is inclusief sleutels voor de Beretta 90two, S&W 99 en S&W TSW. Deze wapenlamp werkt op twee CR123A lithium batterijen die meegeleverd worden. Het klepje van het batterijcompartiment is vergrendeld en voorkomt het verlies van de batterijen en zorgt voor een eenvoudige vervanging van de batterijen. De TLR-1 Game Spotter gebruikt een groen C4 LED (520-535nm) die een levensduur van maar liefst 50.000 uur heeft. Door de diepe parabolische reflector produceert de lamp een geconcentreerde straal met optimale verlichting van de omgeving. Deze wapenlamp heeft een lichtopbrengst van 150 lumen, een lichtintensiteit van 31.000 candela. Hij schijnt 350 meter ver en heeft een maximale brandduur van 1,75 uur.
Door de slimme constructie van de schakelaar is deze wapenlamp zowel voor rechtshandige als linkshandige schutters eenvoudig te bedienen. Om deze wapenlamp als geweerlamp in te zetten wordt hij inclusief een afstandsschakelaar geleverd. De lens van polycarbonaat is onbreekbaar, heeft een krasbestendig coating en wordt door een O-ring afgesloten. De behuizing van de lamp is gemaakt van geanodiseerd zwart luchtvaart aluminium. De gehele constructie is brandbestendig en slagvast wat uitgebreid getest is onder live omstandigheden. De TLR-1 Game Spotter is waterdicht volgens IPX-7 en deze wapenlamp werkt bij extreme temperaturen van -40° Celsius tot +49° Celsius.

Meegeleverd worden: 2x CR123A lithium batterijen

Specificaties
MerkStreamlight
ArtikelnummerSTR69228
MateriaalAluminium
Gewicht (gram)159 gram
Totale lengte (cm)13,3 cm
Diameter lampkop (cm)5,60
Diameter body (cm)3,66
Max. lumen150,00
Min. lumen0,00
Candela - Lichtintensiteit (max)31000
Max. bereik (meter)350,00
Max. brandduur batterij (uur)1.75
Aantal standen1
Laser functieNee
FocusseerbaarNee
OplaadbaarNee
WaterdichtIPX-7
LamptypeC4 LED
Meegeleverd2x CR123A lithium batterijen
GarantieLevenslang op materiaal- en fabricagefouten, 2 jaar op oplaadbare batterijen, opladers, schakelaars en elektronica
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Streamlight TLR-1 Game Spotter Wapenlamp met afstandsschakelaar
Jouw rating