Graveren bij Messen.nl

Graveren bij Ledscherp.nl

Graveren bij Ledscherp.nl

Tip
€ 9,85
Direct leverbaar
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710006

Een persoonlijke gravure op je bestelling maakt het tot een prachtig en uniek geschenk. Wij kunnen de tekst of het logo met behulp van een lasergravure laten plaatsen. Dit gebeurt in eigen beheer, in onze lasergraveerstudio in Velp. In principe kunnen we alles in eigen huis graveren. Glas en hout kunnen we ook graveren, echter dat gebeurt in een graveer atelier extern.

Soms is het ook mogelijk om de gravure te laten plaatsen op een sheath of etui. Dit gebeurt altijd in overleg met jou en met de graveerstudio. Een lasergravure is duurzaam en duidelijk leesbaar. Het is een gravure van zeer hoge kwaliteit.

Wij zorgen er voor dat je een cadeau geeft wat nooit meer vergeten wordt. Tijdens het afrekenproces kun je aangeven of je een gravure wenst. Je kunt, afhankelijk van de lengte van het te graveren oppervlak gemiddeld 20 tekens gebruiken. Hoe meer woorden je wilt gebruiken, hoe groter de kans dat de gravure kleiner wordt afgebeeld.

De kosten voor het graveren worden automatisch bij je bestelling opgeteld wanneer je in het afrekenproces het verzoek tot graveren aanvinkt. Na je bestelling wordt het mes of een ander product gegraveerd in onze eigen lasergraveer studio. Het mes wordt vervolgens na de gravure direct verzonden naar jou of het door jou opgegeven adres. In het notitieveld kun je tijdens het afrekenproces aangeven of het als een cadeau moet worden afgeleverd. Alles is mogelijk. Wij zorgen er voor! Neem gerust contact om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn je graag van dienst. Samen maken we er wat moois van!

 

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Graveren bij Ledscherp.nl
Jouw rating