Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar

Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar

Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar

€ 22,46
3-6 werkdagen
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710006

Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar - De Tiki LE is een lichtgewicht en kleine sleutelhangerlamp die gebruikt maakt van een primaire Osram P8 LED met een volledig reflecterende optische lens om zo een uniforme en zachte straal van 300 lumen te leveren. De Tiki LE is tevens uitgerust met een extra blauwe LED en rode LED. Deze LED's kunnen gebruikt worden als signaallicht om bijv. de locatie aan te geven en om signalen uit te zenden tijdens het kamperen of wandelen. Ook kunnen deze rode en blauwe LED knipperen om de aandacht van tegemoetkomende voertuigen of voetgangers te trekken om zo mogelijke gevaren te vermijden.

De lamp heeft op de bovenzijde een USB-C oplaadpunt waarmee je de ingebouwde Li-Ion batterij (130 mAh) gemakkelijk op kan laden. Daarbij heeft het een LED indicator onder de schakelaar waarbij je kunt zien dat de batterij aan het opladen is. De Tiki LE is beveiligd tegen overladen, onderladen en kortsluiting en de USB poort wordt door een rubber kap afgeschermd. De ingebouwde APC technologie (Advanced Power Cut Off) zorgt voor een zuinig energieverbruik in stand-by, wat energiebesparend en milieuvriendelijk is. Op de bovenzijde zit een schakelaar waarmee je de 4 lichtstanden, en de extra LED's, met één hand kunt bedienen en daarbij is er direct toegang tot de hoogste stand. Door het ontwerp van de schakelaar is het niet mogelijk om de lamp per ongeluk aan te zetten. Deze mini lamp (lengte 5,5 cm) heeft een zwarte behuizing van polycarbonaat waarbij de kop van aluminium is. De Tiki LE is stof- en waterdicht volgens IP66 en heeft een valweerstand van 1 meter. Aan het eind van het lichaam zit een oog zodat deze lamp gemakkelijk aan bijv. een sleutelhanger bevestigd kan worden. Hiervoor wordt een sleutelring meegeleverd.

De oplaadbare Li-Ion batterij (130 mAh) heeft een brandduur van 0,5 uur (hoog), 1 uur (medium), 4 uur (laag) en 40 uur (zeer laag). De LED lamp levert 300 lumen (hoog), 60 lumen (medium), 15 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 71 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 1260 candela.
De rode LED levert 3 lumen en heeft een maximale brandduur van 1 uur.
De blauwe LED levert 0,8 lumen en heeft een brandduur van 0,75 uur.
In de knipperstand is de brandduur 1,75 uur van zowel de rode als de blauwe LED.

Specificaties
Merk Nitecore
Artikelnummer TIKI LE
EAN 6952506405701
Toepassing Outdoor en Kamperen
Materiaal Polycarbonaat
Kleur Zwart
Gewicht (gram) 12 gram
Totale lengte (cm) 5,5
Diameter lampkop (cm) 1,47
Max. lumen 300,00
Min. lumen 1,00
Candela - Lichtintensiteit (max) 1260
Max. bereik (meter) 71,00
Max. brandduur batterij (uur) 40
Aantal standen 4
Extra lichtstanden Knipper
Laser functie Nee
Focusseerbaar Nee
Oplaadbaar Ja
Drop impact 1 meter
Waterdicht IP66
Lamptype Osram P8 LED
Oplader type USB
Meegeleverd Sleutelring
Garantie 2 jaar op materiaal- en fabricagefouten
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar
Jouw rating