Streamlight TLR-2S Wapenlamp met rode laser

Streamlight TLR-2S Wapenlamp met rode laser

Streamlight TLR-2S Wapenlamp met rode laser

€ 537,24
1-2 werkdagen
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710006

Streamlight TLR-2S Wapenlamp met rode laser - De TLR-2S is een lichte en compacte wapenlamp van Streamlight met de nieuwste schokbestendige LED technologie en een stroboscoop functie. Deze versie is daarnaast uitgevoerd met een rode laser (650-660nm) voor het gericht kunnen schieten over een lange afstand. De railklem is zodanig ontworpen om de lamp snel en veilig met één hand te bevestigen of los te maken. Hij past op een breed scala van handvuurwapens en kan rechtsreeks gemonteerd worden op wapens met een Glock stijl rail of een Picatinny rail volgens de MIL-STD-1913 standaard en is inclusief sleutels voor de Beretta 90two, S&W 99, S&W TSW en Sig P320. Deze wapenlamp werkt op twee CR123A lithium batterijen die meegeleverd worden. Het klepje van het batterijcompartiment is vergrendeld en voorkomt het verlies van de batterijen en zorgt voor een eenvoudige vervanging van de batterijen.

De TLR-2S gebruikt een C4 LED die een levensduur van maar liefst 50.000 uur heeft. Door de diepe parabolische reflector produceert de lamp een geconcentreerde straal met optimale verlichting van de omgeving. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica voor een gereguleerde intensiteit. Deze tactische wapenlamp heeft een hoge lichtopbrengst van 300 lumen, een lichtintensiteit van 12.000 candela en een brandduur van 2,5 uur bij het gelijktijdig gebruik van de LED en de laser. Gebruik je alleen de laser dan is er een brandduur van 48 uur. De lamp is voorzien van een keuzeschakelaar met drie standen: alleen laser, alleen LED, beide. De stroboscoop functie van deze wapenlamp kan uitgezet worden. Door de slimme constructie van de schakelaar is deze pistoollamp zowel voor rechtshandige als linkshandige schutters eenvoudig te bedienen. Indien deze wapenlamp als geweerlamp ingezet gaat worden, is er een vervangende schakelaar verkrijgbaar waarop een verlengde snoerschakelaar op aangesloten kan worden.

De lamp is voorzien van stelschroeven, gemonteerd in busjes, voor het afstellen van de hoogte, breedte en een betrouwbare nul retentie. Bij het opnieuw monteren van de lamp is er een zeer nauwkeurige herhaalbaarheid van het zicht. De hittebestendige "Borofloat" glazen lens is slagvast en gehard en de behuizing van de lamp is gemaakt van geanodiseerd zwart luchtvaart aluminium. De behuizing van de laser is gemaakt van chemisch bestendig polymeer. De gehele constructie is brandbestendig en slagvast wat uitgebreid getest is onder live omstandigheden. De TLR-2S is waterdicht volgens IPX-4 en deze wapenlamp werkt bij extreme temperaturen van -40° Celsius tot +49° Celsius.

Meegeleverd worden: 2x CR123A lithium batterijen

Specificaties
MerkStreamlight
ArtikelnummerSTR69230
EAN80926692305
ToepassingDefensie, Jacht, Schietsport, Wetshandhaving en Beveiliging
MateriaalAluminium
KleurZwart
Gewicht (gram)134
Afmetingen product (cm)8,61 x 3,73 x 4,64 cm
Max. lumen300,00
Min. lumen0,00
Candela - Lichtintensiteit (max)12000
Max. brandduur batterij (uur)2.5
LichtkleurWit
Aantal standen3
Extra lichtstandenStrobe
Laser functieJa
FocusseerbaarNee
OplaadbaarNee
WaterdichtIPX-4
LamptypeC4 LED
Type batterijCR123A
Meegeleverd2x CR123A lithium batterijen
GarantieLevenslang op materiaal- en fabricagefouten, 2 jaar op oplaadbare batterijen, opladers, schakelaars en elektronica
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Streamlight TLR-2S Wapenlamp met rode laser
Jouw rating