Ledscherp.nl scoort een 9.3/10 in 3101 klantenreviews

Wanneer je aanspraak moet maken op een retourzending of een garantieclaim is dat nooit leuk. Immers, het product vertoont dan mankementen of is toch net niet hetgeen dat je er van had verwacht. Je moet je bestelling weer inpakken, naar het postkantoor rijden en vervolgens ook nog de nodige kosten maken voor de verzending. 

Omdat wij het bij voorbaat al erg vervelend vinden wanneer het product niet aan je verwachting voldoet, hebben we onze retour en garantieprocedure zo simpel mogelijk gemaakt.

Retourprocedure

Standaard mag je producten 14 dagen op zicht houden wanneer je een product koopt bij Ledscherp.nl. Dit houdt in dat je zonder opgaaf van reden je bestelling terug kan sturen naar ons. Producten die specifiek naar je wensen zijn gemaakt (op maat) kunnen niet geretourneerd worden. 

Wat verwachten wij van jou?

- Je hebt een zichttermijn (bedenktijd) van 14 dagen. Heb je meerdere artikelen besteld en zijn deze in meerdere leveringen verstuurd? Dan gaan de 14 dagen bedenktijd in op het moment dat je de laatste artikelen ontvangen hebt. Binnen deze termijn mag je het product bekijken en uit de doos halen. Je mag het product nergens op monteren, schroeven of bevestigen. Let op: houdt het product 100% netjes en nieuw. Indien je meer met het product hebt gedaan dan nodig om de aard en kenmerken vast te stellen, dan hebben wij het recht om eventuele waardevermindering in rekening te brengen.

- Indien je binnen deze 14 dagen het product wilt terugsturen kun je dat laten weten via klantenservice@ledscherp.nl.

- Vervolgens kun je het retourformulier downloaden en invullen. Deze dien je mee te sturen met de te retourneren artikelen. Binnen 14 dagen na aanmelding van je retour dien je het product teruggestuurd te hebben.

- Retourzendingen zijn op risico van de koper. Bewaar dus altijd het verzendbewijs goed als je een bestelling terug wilt sturen.

Wat kun je verwachten van ons?

- Een volledige terugbetaling van het vooraf betaalde bedrag (inclusief eventuele verzendkosten die je vooraf betaald hebt) om je bestelling in huis te krijgen

- Binnen 14 dagen na aanmelding van je retour, heb je het geld terug ontvangen via de betaalmethode die je bij je bestelling hebt gebruikt

Retouradres:

Ledscherp.nl
Kokspad 2
6883 KA Velp

Wanneer je hulp nodig hebt bij het retourneren kun je contact met ons opnemen. Wij vertellen je dan precies wat je moet doen. Omdat je als consument bij Ledscherp.nl koopt, is je aankoop beschermd door de wet 'Koop op afstand'. Wat deze wet precies inhoudt kun je hier nalezen.

Garantie

Standaard leveren wij onze producten inclusief fabrieksgarantie. Bij de artikelen staat zelf vermeld hoelang deze garantie geldig is. Per merk is dit verschillend en kan variëren tussen de 2 jaar en 10 jaar, tot zelfs 25 jaar of levenslange garantie. De fabrieksgarantie doet niks af aan de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Denk je dat je product in aanmerking komt voor garantie? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op en vermeld erbij hoe de schade of het defect is ontstaan.

LET OP: Wij zijn uiteraard niet aansprakelijk voor schade ontstaan door onjuist gebruik. Hier kunnen wij dan ook geen garantie op geven.