Nitecore Tini2 Ti Sleutelhangerlamp Oplaadbaar

Nitecore Tini2 Ti Sleutelhangerlamp Oplaadbaar

Nitecore Tini2 Ti Sleutelhangerlamp Oplaadbaar

€ 48,60
Direct leverbaar
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710006

Nitecore Tini2 Ti Sleutelhangerlamp Oplaadbaar - De Tini2 Ti levert 32% meer vermogen dan de Tini want hij is voorzien van twee Osram P8 LED's en levert daardoor geen 360 lumen maar 500 lumen! Het formaat van de Tini2 Ti is echter niet twee keer zo groot als de Tini, zodat ook deze lamp uitermate handzaam is. Daarnaast is de lamp voorzien van een speciale reflector lens, zodat het licht zacht en uniform is. Deze lichtgewicht sleutelhanger zaklamp van Nitecore heeft een ingebouwde Li-Ion batterij (280 mAh) die door middel van het USB-C oplaadpunt aan de zijkant opgeladen kan worden. Dit oplaadpunt is door een afdekplaat afgesloten tegen stof en water. Door het intelligente oplaadcircuit is de batterij beveiligd tegen het over- en onderladen, kortsluiting en stopt het laden automatisch wanneer de batterij volledig opgeladen is.

Op de bovenzijde van de Tini2 Ti zitten twee schakelaars voor de aan/uit functie en waarmee je de 5 lichtstanden kunt bedienen. Daarbij is er direct toegang tot de turbo- en zeer lage stand. Er is een "Demo" mode die geschikt is voor EDC- en kortstondig gebruik en een "Daily" mode voor outdoor- en langdurig gebruik. Op het aanwezige OLED display kun je het batterijniveau, batterij voltage, lichtstand, mode en resterende looptijd aflezen. Om de lamp niet onbedoeld aan te kunnen zetten is deze voorzien van een functie om hem te vergrendelen. Dit kan in twee modi: een gedeeltelijke vergrendeling waarbij alleen de Turbo stand nog in te schakelen is en een gehele vergrendeling waardoor de zaklamp niet te bedienen is.

Deze mini lamp heeft een titanium behuizing dat o.a. huidvriendelijk, lichtgewicht, stevig, duurzaam, en roestwerend is. Hij is waterdicht volgens IP54 en heeft een valweerstand van 1 meter. Aan het eind van het lichaam zit een metalen oog die een gewicht tot 30 kg kan dragen maar waarmee de lamp ook gemakkelijk aan bijv. een sleutelhanger bevestigd kan worden. Hiervoor wordt een sleutelring meegeleverd. Uiteraard ontbreekt ook bij deze lamp de innovatieve ATR temperatuurregeling niet!

De oplaadbare Li-Ion batterij heeft een brandduur van 0,25 uur (turbo), 0,75 uur (hoog), 2,5 uur (medium), 8 uur (laag) en 60 uur (zeer laag). De LED lampen leveren 500 lumen (turbo), 200 lumen (hoog), 65 lumen (medium), 15 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 89 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 2000 candela.

Specificaties
MerkNitecore
ArtikelnummerTINI2 Ti
EAN6952506407163
ToepassingEDC, Outdoor en Kamperen
MateriaalTitanium
KleurTitanium
Gewicht (gram)21,5
Afmetingen product (cm)4,6 x 2,5 x 1,25
Max. lumen500,00
Min. lumen1,00
Candela - Lichtintensiteit (max)2000
Max. bereik (meter)89,00
Max. brandduur batterij (uur)60
LichtkleurWit
Aantal standen5
Laser functieNee
FocusseerbaarNee
OplaadbaarNee
Drop impact1 meter
WaterdichtIP54
LamptypeOsram P8 LED
Type batterijLi-Ion
Oplader typeUSB
MeegeleverdSleutelring
Garantie2 jaar op materiaal- en fabricagefouten
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Nitecore Tini2 Ti Sleutelhangerlamp Oplaadbaar
Jouw rating