Ledscherp.nl scoort een 9.3/10 in 3108 klantenreviews

Nieuws

Lees de nieuwste artikelen

 • NIEUW: Led Lenser Outdoor Serie

  Led Lenser heeft afgelopen maand een flink aantal nieuwe modellen gelanceerd onder de noemer 'Led Lenser Outdoor Series'. Maar liefst 7 lampen - waaronder 4 zaklampen en 3 hoofdlampen - zijn toegevoegd in deze nieuwe lijn. Het aanbod varieert van een kleine zaklamp voor in de broekzak, tot aan een grote schijnwerper voor honderden meters bereik. Voor elke outdoorliefhebber is er een juiste Led Lenser te vinden.
 • Limited Edition Zaklamp: Nitecore EC4GT

  Nitecore brengt met de EC4GT zaklamp een nieuwe variant van de 'Die Cast' (spuitgieten van aluminium) serie op de markt. Een versie met een nieuwe CREE XP-L HI V3 led die met 475 meter nóg meer bereik heeft dan zijn voorgangers!
 • Nieuw in het assortiment: Nebo. Innovatieve werklampen

  Nieuw in het assortiment en volledig op voorraad bij ledscherp.nl. Verlichting van Nebo. Nebo is een fabrikant die zich richt op de ontwikkeling van innovatieve lichtoplossingen.
 • Led Lenser i-serie: industriële zaklampen voor professionals

  Led Lenser heeft een compleet nieuwe lijn met zaklampen ontwikkeld, speciaal voor de professionele gebruiker. De Led Lenser I-serie is de doopnaam, waarbij de 'i' staat voor industrial.
 • De Light & Motion Sidekick is dé ideale cameralamp voor je GoPro!

  Voor de GoPro gebruikers onder ons klinkt het volgende vast bekend in de oren: met al je enthousiasme heb je vette actiebeelden geschoten maar thuis op de PC blijkt het hele filmpje onderbelicht te zijn. En juist dat vette moment is volledig weggevallen in het donker. En geen vriend die je natuurlijk gelooft dat jij écht wel die dikke move gemaakt hebt. Had je nu toch maar een extra lamp meegenomen! Maar ja, dat is weer extra gewicht en behoorlijk onhandig, zeker met die ruige actieshots. Geen paniek! Wij hebben de oplossing!
 • Wat is het verschil tussen de Led Lenser P7.2 en de T7.2

  We krijgen er bijna wekelijks vragen over. Wat is nu het verschil tussen de Led Lenser P7.2 en de Led Lenser T7.2? We kunnen dat natuurlijk allemaal uitleggen in dit blog artikel, maar we hebben helemaal uitgesplitst in een videoreview. Tijd voor een FILMPJE!
 • Nieuw: Petzl hoofdlampen

  Sinds vandaag biedt Ledscherp.nl het complete assortiment Petzl hoofdlampen aan. Petzl is bij uitstek hét merk wanneer het gaat om hoofdlampen van professionele en duurzame kwaliteit. De hoofdlampen worden al sinds de oprichting van het bedrijf in 1975 zeer gewaardeerd door miljoenen sporters, hikers, kampeerders en professionals uit de industrie.
 • Streamlight Portable Scene Light: de lamp voor hulpdiensten en wegwerkers

  De Streamlight Portable Scene Light is een schijnwerper waarmee je ruimtes en plaatsen met slecht licht, juist zeer goed kunt verlichten. Met deze lamp spring Streamlight in op de behoefte van hulpdiensten en wegwerkers, die vaak onder slechte omstandigheden hun werk moeten doen. Denk bijvoorbeeld aan de plaats delict, een verkeersongeval of werkzaamheden aan het spoor. Zeker in tijdskritieke situaties is snel handelen van levensbelang. De Portable Scene Light is binnen 30 seconden volledig opgebouwd en gebruiksklaar.

8 artikel(en)