Ledscherp.nl scoort een 9.3/10 in 3108 klantenreviews

Informatie

Lees de nieuwste artikelen

 • Hoe kies je de juiste zaklamp? Met déze basiskennis!

  De juiste zaklamp kiezen, hoe doe je dat nu? Want het zaklampenlandschap wordt groter en groter de kans neemt alleen maar toe dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Zelfs niet met een goede zaklamp in je hand... Let op: dit artikel gaat behoorlijk de diepte in, ook al is het 'basiskennis'.
 • NIEUW: Led Lenser Outdoor Serie

  Led Lenser heeft afgelopen maand een flink aantal nieuwe modellen gelanceerd onder de noemer 'Led Lenser Outdoor Series'. Maar liefst 7 lampen - waaronder 4 zaklampen en 3 hoofdlampen - zijn toegevoegd in deze nieuwe lijn. Het aanbod varieert van een kleine zaklamp voor in de broekzak, tot aan een grote schijnwerper voor honderden meters bereik. Voor elke outdoorliefhebber is er een juiste Led Lenser te vinden.
 • Hoe werkt de Nitecore R25? Een korte handleiding.

  De Nitecore R25 is een fantastische zaklamp. Wij kunnen persoonlijk weinig minpunten ontdekken, maar er toch wel een behoorlijk groot nadeel op te merken: er zit geen Nederlandstalige handleiding bij. Daarom bij deze gratis en voor niets: een stap-voor-stap gebruiksinstructie voor de Nitecore R25.
 • Vraag van de week: Hoe krijg ik mijn zaklamp weer aan de praat?

  In dit artikel geven we je een aantal tips om ervoor te zorgen dat je je zaklamp weer snel aan de praat krijgt indien deze niet meer werkt. De oplossing zit vaak in een klein hoekje en door je bewust te zijn van de spullen die je gebruikt kun je vaak veel problemen voorkomen!
 • Limited Edition Zaklamp: Nitecore EC4GT

  Nitecore brengt met de EC4GT zaklamp een nieuwe variant van de 'Die Cast' (spuitgieten van aluminium) serie op de markt. Een versie met een nieuwe CREE XP-L HI V3 led die met 475 meter nóg meer bereik heeft dan zijn voorgangers!
 • Wat is een Cree XP-L High Intensity led?

  De ontwikkeling van nieuwe leds lijkt momenteel in een stroomversnelling te staan. Met regelmaat komen er nieuwe leds op de markt en zaklamp fabrikanten maken hiervan gretig gebruik om hun zaklampen te 'pimpen' met de nieuwste technieken. In dit blog artikel bespreken we de op dit moment meest actuele led: de Cree XP-L High Intensity.
 • De Light & Motion Sidekick is dé ideale cameralamp voor je GoPro!

  Voor de GoPro gebruikers onder ons klinkt het volgende vast bekend in de oren: met al je enthousiasme heb je vette actiebeelden geschoten maar thuis op de PC blijkt het hele filmpje onderbelicht te zijn. En juist dat vette moment is volledig weggevallen in het donker. En geen vriend die je natuurlijk gelooft dat jij écht wel die dikke move gemaakt hebt. Had je nu toch maar een extra lamp meegenomen! Maar ja, dat is weer extra gewicht en behoorlijk onhandig, zeker met die ruige actieshots. Geen paniek! Wij hebben de oplossing!
 • Wat is het verschil tussen de Led Lenser P7.2 en de T7.2

  We krijgen er bijna wekelijks vragen over. Wat is nu het verschil tussen de Led Lenser P7.2 en de Led Lenser T7.2? We kunnen dat natuurlijk allemaal uitleggen in dit blog artikel, maar we hebben helemaal uitgesplitst in een videoreview. Tijd voor een FILMPJE!

8 artikel(en)