Ledscherp.nl scoort een 9.3/10 in 3097 klantenreviews

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

Betaalmethodes

Wanneer je bij ons koopt, zul je ook moeten betalen. Om het je makkelijk te maken kan dat op verschillende manieren!

Betaalmethode

Kosten

iDeal Gratis
Overboeking Gratis
Rembours € 9,95
Achteraf betalen na 14 dagen    Gratis
Paypal Gratis
Creditcard Gratis
Contant / PIN in de winkel Gratis
   
Voor Belgische klanten  
Mistercash Gratis
Paypal Gratis
Creditcard Gratis
Overboeking Gratis


iDeal

Voor Nederlandse klanten is betalen via iDeal de snelste en makkelijkste manier van betalen. De betaling loopt via je eigen bank, in je eigen vertrouwde omgeving.

De iDeal betalingen worden verzorgd door je eigen bank in samenwerking met die van ons. Zij beschikken over streng beveiligde servers die je betaling in goede banen leidt. Bovendien word je transactie meteen verwerkt. Hierdoor kunnen wij dezelfde dag nog je order uitleveren.

Overboeking

Doe je niet aan internetbankieren? Geen probleem! Natuurlijk is het ook mogelijk om het bedrag vooraf over te maken. Tijdens het bestel en afrekenproces kun je aangeven dat je een overboeking wilt doen en verschijnen onderstaande gegevens in beeld: 

Schrijf het bedrag a.u.b. over naar de volgende rekening:

Rekeninghouder:
Multitools
IBAN Rekeningnummer: NL02RABO0302016309
Banknaam:
Rabobank

Let er wel op dat het een dag kan duren voordat je betaling op onze rekening is bijgeschreven. Zodra we je betaling hebben ontvangen gaan we meteen over tot verzending.

Achteraf betalen na 14 dagen

Wil je graag achteraf betalen na 14 dagen? Zodat je eerst het product rustig kunt bekijken en door je handen kunt laten gaan? Geen probleem! Via onze partner Klarna bieden we je de mogelijkheid om te bestellen en pas te betalen na 14 dagen!

Van AFterpay ontvang je de factuur thuis en daarop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om de factuur te voldoen. Meer informatie over Afterpay kun je hier vinden: https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/vraag-en-antwoord/

Bestellingen die via 'achteraf betalen' geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden mits de artikelen op voorraad zijn.

Het kan voorkomen dat Afterpay je bestelling niet accepteert, dit gebeurt soms en hangt af van verschillende factoren. Hier hebben wij helaas geen invloed op. We willen je natuurlijk graag iets verkopen dus we helpen je graag als Afterpay niet tot de mogelijkheden behoort. Neem dan contact op met de klantenservice.

Paypal

Beschik je over een Paypal account? Dan kun je heel eenvoudig, snel en veilig betalen via je PayPal account! Omdat een Paypal transactie zeer snel verloopt kunnen wij ook meteen beginnen met het verzenden van je bestelling! Wij berekenen geen extra kosten voor Paypal.

Bestellingen die via Paypal geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden!

Betaal met Paypal!

Creditcard

Mocht je gebruik willen maken van een creditcard (Mastercard of VISA) dan is dat ook mogelijk. Online betalen met een creditcard is zeer gemakkelijk. Voor een betaling met creditcard brengen wij geen kosten in rekening.

Bestellingen die met een creditcard geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden!

Contant betalen

Wil je graag contant betalen bij ons in de showroom, is dat geen probleem. Selecteer dan bij het betaalproces de optie: contant. Wel vragen wij je om vooraf een afspraak te maken zodat we weten wanneer we je kunnen verwachten. Pinnen is ook mogelijk.

Pinnen

Rembours

Je kunt ook onder rembours betalen. Wij verzenden de producten direct na ontvangst van je bestelling en je rekent af met de postbode van PostNL. Dit is snel, veilig en gemakkelijk. Je loopt geen enkel risico. Voor de remboursoptie brengen zijn wij genoodzaakt een extra bedrag van € 9,95 in rekening te brengen. Rembours is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.

Bancontact/Mistercash

Voor Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om via Mistercash te betalen. Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Bestellingen die via Bancontact/Mistercash geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden!

Bancontact / Mistercash